Подробиці стрілянини на Херсонщині: підозрюваних затримано

Нагадаємо, у середу, 3 квітня, у поліцію Херсонщини надійшло повідомлення, що поблизу території агропідприємства у селі Чонгар Генічеського району сталася стрілянина.

Поліцейські попередньо встановили, що перестрілка відбулась за участю представників двох сторін конфліктної ситуації, що склалася навколо одного з сільгосппідприємств в районі. На щастя, в результаті стрілянини ніхто не постраждав...

Вчора, 4 квітня начальник відокремленого відділу патрульної поліції в АРК та Севастополі Віктор Левченко повідомив, що патрульні поліцейські з його підрозділу затримали підозрюваних в участі у конфлікті зі стріляниною в населеному пункті на Херсонщині неподалік від тимчасово окупованої території.

"Екіпаж патрульної поліції отримав виклик про стрільбу в населеному пункті неподалік від тимчасово окупованої території, з можливим використанням автоматичної зброї і приблизний опис транспортних засобів, на яких з місця зникли учасники події. На виклик вирушили три екіпажі патрульних.

Відпрацьовуючи територію, вони помітили транспортний засіб, який мав усі ознаки участі в описаному заявником конфлікті, а в ньому четверо міцних молодиків. Без жодних вагань зброя приведена в бойове положення – чіткі команди, швидке і рішуче затримання. За мить всі на підлозі і в кайданках", - додав Віктор Левченко.

- Далі, за декілька сотен метрів, помічають інший транспортний засіб, що також підпадає під опис, як той, що зник з місця події. Знову миттєві і чіткі дії патрульних - підозрілу особу було затримано.

Під час відпрацювання прилеглої території, у "посадці" помічено ще один транспортний засіб з явними ознаками участі в конфлікті. Біля нього двоє осіб в камуфльованому одязі, що своєї присутності там пояснити не можуть. Вони також були затримані. - повідомив начальник кримської патрульної поліції.

"На місці самого конфлікту затримано ще двох осіб, що мали при собі "предмети, схожі на пістолети", та виявлено багаточисельні ознаки вищевказаних подій. Менш ніж за півгодини з моменту виклику "всі учасники події затримані патрульною поліцією, а на місці працюють слідчі", - розповів начальник відокремленого відділу патрульної поліції в АРК та Севастополі Віктор ЛЕВЧЕНКО.

За матеріалами ІА «Українські Національні Новини»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон