Енергетики у Херсоні виявили чергового «крадія»

Нещодавно в м.Херсоні поблизу Гідропарку в одному із приватних домоволодінь під час проведення рейдової перевірки інспектори зафіксували порушення Правил роздрібного ринку.

Енергетики виявили підключення електроустановок власників до електричних мереж Товариства поза приладом обліку. Та більше того, «кмітливий» господар на цьому не зупинився. Ретельно вивчивши схему приєднання, інспектори встановили, що таким чином за допомогою відгалужень були під'єднані енергоустановки двох будинків. На місці було складено Акт про порушення. Тепер нечесному споживачу доведеться за власну «винахідливість» понести фінансову відповідальність в десятки тисяч гривень.

Енергетики нагадують споживачам електроенергії, що втручання в роботу приладів обліку чи використання електричної енергії поза обліком є порушенням Правил роздрібного ринку та кваліфікуються як «розкрадання».

Такі експерименти значно полегшують «гаманець» споживачів, адже за протиправні дії доведеться відповідати.

Прес-центр АТ «Херсонобленерго»

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон