«Дороги смерті» забирають життя на Херсонщині

Приморські автотраси Херсонщини в розпал літа знову виправдовують свою похмуру репутацію "доріг смерті".

Тут протягом лише однієї доби сталося дві аварії із дев'ятьма постраждалими та загиблою. У Новотроїцькому районі "Шевроле-авео", на якому з Арабатської стрілки поверталися мешканці Броварів, скоїла лобове зіткнення з мікроавтобусом "Мерседес" із відпочивальниками з Кривого Рогу.

У "Шевроле" загинула на місці ДТП 59-річна жінка, її 57-річний супутник отримав травми середньої важкості. З мікроавтобуса шпиталізувати трирічного хлопчика та двох його родичок 30 і 57 років із черепно-мозковими травмами.

А лише за кілька годин біля села Рикове Генічеського району перекинувся ВАЗ-2110 із веселою компанією місцевої молоді, що їхала після дискотеки та спільного вживання хмільного. Тут одразу п'ятеро пасажирів від 19 до 32 років отримали переломи ребер, кінцівок, струси мозку та інші тілесні ушкодження.

Поліцейські не здивовані: в розпал курортного сезону на дорогах Генічеського, Скадовського та Голопристанського району аварії з постраждалими стаються мало не щодня. До того ж схожа кривава вакханалія повторюється з року в рік.

Різниця хіба що в тому, що після ліквідації ДАІ чимало водіїв почуваються безкарними, і зовсім "роздружилися" із правилами дорожнього руху.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон