У херсонській маршрутці ледь не побились пасажири

Не проходить і дня, аби у стрічці новин не з'явилось повідомлення про інцидент за участі маршруток. То аварія, то хамство, то водій «під кайфом»... Проте цього разу ініціаторами «події» стали пасажири.

Суботній ранок. Маленька забита маршрутка їхала в бік мікрорайону ХБК.

На зупинці ледве зміг втиснутись парубок років 25. І не помітив, як наступив більш старшому пасажиру на ногу.

Останній вирішив не мовчати і прочитав довгу лекцію про гарні манери і настанови «а ось у наш час такого не було». Молодик перепросив і вже збирався закрити вуха навушниками.

Проте ображеному пасажиру цього виявилось замало. Він почав лаятись, коментувати зовнішній вигляд свого візаві. Особливо йому не сподобалась...борода. За яку чоловік і вхопився.

Жодні зауваження, навіть від водія, на «лектора» не діяли. Молодий хлопець намагався прибрати чужі руки від власного обличчя. Замість цього отримав ляпаса від чоловіка.

За кілька секунд обидва пасажири вже активно лаялись та розмахували руками, зачіпаючи людей, які стояли поруч. Їх рознімало пів маршрутки.

Завершилось все, на щастя, без кровопролиття. На наступній зупинці обидва учасника інциденту покинули автобус і розійшлись і різні боки.

Чи то спека на людей так діє, чи то загальна втома від життя...

Олена ПІМЕНОВА

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон