В Херсоні затримали хуліганів, які вчинили перестрілку посеред міста

Пригода сталася у травневі вихідні близько опівночі. У Дніпровському районі Херсона відвідувачі розважального закладу вийшли на вулицюі застосовують зброю прямо біля продуктових магазинів у густонаселеному житловому кварталі.

За вказаною адресою негайно виїхав наряд реагування Управління поліції охорони. Невдовзі поліцейські затримали на вулиці Айвазовського двох громадян 1988 та 1978 років народження, місцевих мешканців.

У затриманих під час огляду виявили зброю - пістолет "Форт 12 РМ" та 2 магазини до нього, один був заряджений, а другий - вже пустий.

Як виявилося, між затриманими чоловіками, які перебували у стані алкогольного сп'яніння, виник конфлікт. Щоб «розібратися» між собою, вони вийшли з розважального закладу на вулицю.

Однак в ході сутички один із них дістав з кишені пістолет та почав стріляти з нього в свого суперника.

На щастя, внаслідок стрілянини ніхто не постраждав. Хуліганів вчасно затримали поліцейські охорони.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання запобіжного захисту для учасників конфлікту.

Управління поліції охорони в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон