Працівники ДАІ затримали двох водіїв, які скоїли ДТП і втекли

На Херсонщині працівниками ДАІ затримано двох водіїв, які перебуваючи у нетверезому стані скоїли ДТП та втекли, залишивши помирати двох пішоходів та велосипедиста.

У суботу близько 20.30 в смт. Брилівка Цюрупинського району Херсонської області, невідомий водій керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на 56-річного велосипедиста, місцевого мешканця, який рухався в попутному напрямку. Після ДТП водій автомобіля з місця пригоди зник. В результаті ДТП велосипедист від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.

Свідки наїзду розповіли Сергію – чоловіку, біля будинку якого сталася аварія, прикмети автомобіля, яким виявився ПАЗ-3742.

Він сів у власний автомобіль та почав переслідування втікача, повідомивши про ДТП та маршрут переслідування працівника ВДАІ Цюрупинського райвідділу міліції. Під час руху водій, який скоїв ДТП, зупинився біля одного із селищ, та висадивши трьох пасажирів, продовжив рух. Сергій підібрав людей та продовжив переслідування, яке тривало майже годину та закінчилося на польовій дорозі сусіднього району, де як з'ясувалося згодом водій-втікач повинен був завантажуватися сільгосппродукцією. Водій ПАЗу пропонував Сергію декілька тисяч гривень та ноутбук, щоб його тільки не виказували правоохоронцям.

Водія-втікача та транспортний засіб доставлено до райвідділу міліції. Як з'ясувалося, 35-річний чоловік разом із трьома своїми пасажирами, відпочиваючи біля каналу, розпивали спиртні напої, після чого поїхали у справах.

Інша схожа дорожньо-транспортна пригода сталася наступного дня близько 22.00 в м.Херсон, с. Жовтневе. Невстановлений водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив наїзд на пішоходів, 37-річну жінку та 43-річного чоловіка. Після наїзду водій з місця пригоди зник в напрямку виїзду з м. Херсон. Обидва пішоходи від отриманих тілесних ушкоджень померли в лікарні.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів було знайдено водія причетного до ДТП та автомобіль «MAZDA-626» з характерними для ДТП пошкодженнями.

Як було встановлено, 28-річний водій пив пиво з друзями, після чого вирушив додому. Після скоєння ДТП втік і сховав автівку в свій гараж, але згодом перегнав до гаражу свого знайомого, з яким напередодні пиячив.

Наразі за даними фактами ведеться слідство.

Прес-служба УДАІ УМВС в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон