На Херсонщині затримали банду

Минулої суботи близько 20.00 до будинку одного з мешканців Павлівки Генічеського району вдерлися троє у масках.

Дружина господаря встигла втекти через вікно, а він сам отримав декілька ударів тупим предметом.

Чим били, повідомляють у Генічеському відділі поліції, чоловік не бачив. Скоріш за все, палкою.

Виламавши бильце з ліжка, господар будинку спробував захищатися.

Побивши чоловіка (бізнесмена, до речі), грабіжники забрали у нього 400 гривень, карту з 7000 гривень і дві золоті каблучки. Вибігши за ними у двір, павлівець побачив автівку, номер якої запам'ятав. Зупинивши попутку, спробував наздогнати, однак не зміг. Тоді й звернувся по допомогу до поліцейських.

Машину бандитів правоохоронці зупинили аж у сусідньому Нижньосірогозькому районі. Двоє з них виявились ромами, мешканцями Чаплинського району, третій — слов'янин, мешканець Новоолексіївки Генічеського району.

«Затримані чоловіки обґрунтовано підозрюються у скоєнні низки тяжких злочинів — крадіжок, грабежів, розбійних нападів на території області, а також тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілої, у Генічеському районі. Також встановлюється їхня причетність до скоєння аналогічних злочинів у Запорізькій та Дніпропетровській областях», — повідомляє відділ комунікації поліції Херсонської області.

Андрій БЕЙНИК
"Новий День"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон