На військовому полігоні Херсонщини заблукала родина

Посеред військового полігону на Херсонщині примудрилася заблукати ціла родина із дворічним сином.

У пошуках грибів подружжя з міста Каховки заїхало на полігон ЗСУ в Олешківській пустелі і не знайшло зворотного шляху.

Їхне авто кружляло серед піщаних дюн до глибокої ночі, але городяни чомусь викликали собі на допомогу не екстрені служби, а... трьох родичів. Вони й здогадалися зателефонувати на 101.

Рятувальники разом із стурбованою ріднею вирушили в пустелю. І за вказаним заблукалими номером на стовпчику, що позначав певний квадрат території, розшукали «піщаних робінзонів», розповів кореспонденту «Голосу України» начальник Головного управління ДСНС Херсонщини полковник Сергій Чорний.

Завдяки оперативності співробітників Держслужби з надзвичайних ситуацій ані з дорослими, ані з малюком нічого поганого не сталося. Тим, кажуть, пощастило аж тричі. Подружжя вдало потрапило у той квадрат, де «ловиться» сигнал станції мобільного зв'язку, а таке в пустелі не всюди.

Люди не зустрілися зі зграєю вовків, хоча голодних сіроманців тут вистачає. А на додачу, розшукали орієнтир, за яким їх швидко знайшли.

"Голос України"

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон