На Херсонщині за два дні сталося шість аварій

З 12 по 14 червня порушення Правил дорожнього руху призвели до чергових трагедій на херсонських автошляхах.

Так, 12 червня близько 19-00 у с. Краснолюбецьке В.Олександрівського району 29-річний водій мопеду (посвідчення водія не отримував) не впорався з керуванням та здійснив падіння з транспортного засобу. Внаслідок ДТП водія з діагнозом: ЗЧМТ, СГМ, забій і садни м'яких тканин голови, алкогольна інтоксикація, доставлено до лікарні.

Наступного дня, о 03-10 у Голопристанському районі на 30 км автодороги Цюрупинськ – Гола Пристань – Скадовськ 50-річний водій автомобіля ЗАЗ-110307 не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням, з'їхав у кювет та перекинувся. Внаслідок ДТП до лікарні з множинними травмами та переломами доставлено водія та 44-річного і 46-річного пасажирів автомобіля.

Також, 13 червня о 08-00 у смт. Н.Маячка Цюрупинського району 26-річний водій автомобіля ВАЗ-2111 скоїв наїзд на 14-річну дівчинку-пішохода, яка раптово з'явилася на проїзній частині. Внаслідок ДТП пішохода з діагнозом: ЗЧМТ, рублена рана голови, перелом лівої гомілки зі зміщенням, доставлено до лікарні.

Цього ж дня близько 13-00 у Каховському районі на 296 км автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ 58-річний водій автомобіля ЗАЗ-TF699P, наближаючись до перехрестя нерівнозначних доріг по другорядній дорозі, не надав перевагу в русі автомобілю «NISSAN MAXIMA», під керуванням 42-річного водія, який рухався по головній дорозі. Внаслідок ДТП водія автомобіля ЗАЗ-TF699P з діагнозом: вивих ключиці, та 40-річну пасажирку автомобіля «NISSAN MAXIMA» з діагнозом: забій лівого голіностопного суглобу, доставлено до лікарні.

Крім цього, о 23-20 у м. Херсоні на перехресті вул. Ушакова – Перекопська 26-річна водій автомобіля «PEUGEOT 107» не обрала безпечну швидкість і дистанцію та здійснила наїзд на мотоцикл «SUZUKI», під керуванням 22-річного водія, який стояв попереду з ввімкненим лівим поворотом. Внаслідок ДТП водія мотоциклу з діагнозом: відкритий перелом правої гомілки зі зміщенням, та 21-річну пасажирку мотоциклу з діагнозом: забій правого колінного суглобу, забій-садна правої гомілки, доставлено до лікарні.

Сьогодні зранку, о 06-30, ДТП сталося у м. Херсоні, 26-річний водій автомобіля «FIAT REGATA», рухаючись по Миколаївському шосе з боку вул. Залізнична у напрямку пл. 200 років Херсону, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху та скоїв зіткнення з автомобілем ВАЗ-2108 під керуванням 45-річного водія. Внаслідок ДТП водія автомобіля ВАЗ-2108 з діагнозом: закритий перелом лівої ноги зі зміщенням, доставлено до лікарні.

Державтоінспекція закликає учасників дорожнього руху дотримуватись ПДР та буди уважними на дорозі.

За матеріалами прес-служби УГАІ в Херсонській області.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон