За останню добу більше чотирьохсот херсонців звернулись до міліції

Упродовж минулої доби до органів внутрішніх справ України в Херсонській області надійшло 439 заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події, з них 149 – з ознаками кримінальних правопорушень. Про це повідомляє прес-служба відомства.

Крім того, за порушення правил дорожнього руху складено 147 протоколів, з них 10 за керування транспортним засобом у нетверезому стані.

Також, минулої доби, у Новотроїцькому районі під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 38-річної місцевої жительки співробітниками міліції виявлено та вилучено автомат часів ВВВ та 90 патронів калібру 5,45 мм, 4 патрони калібру 5,6 мм та 1 патрон калібру 7,62 мм. Вилучене направлено на дослідження.

У місті Нова Каховка під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 54-річного безробітного співробітниками міліції виявлено та вилучено газовий пістолет марки "АТМАСА" калібру 9 мм, зі слідами переробки. Вилучене направлено на дослідження.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон