Ще четверо загиблих на Херсонщині

Новорічна доба продовжує засмучувати трагічними звістками про травмування та загибель людей на Херсонщині, цього разу – через пожежі та отруєння.

В останній день 2016 року та в новорічну ніч 2017 року в Херсонській області сталось 7 пожеж: двічі горіли допоміжні споруди, двічі пластикові сміттєбаки, а також виникло три пожежі у приватних житлових будинках.

У Дніпровському районі м.Херсон на території дачного садового товариства вогнем було охоплено 2-поверхову дачу, - площа пожежі склала 120 кв. м.

У Голопристанському районі в с. Нова Збур'ївка внаслідок пожежі отримав опіки кінцівок 2-3 ступенів чоловік 1983 року народження. Постраждалого доставлено у хірургічне відділення районної лікарні.

А під час гасіння нічної пожежі у будинку в селі Станіслав Білозерського району, вогнеборці виявили загиблого чоловіка 1957 року народження.

Ще трьох загиблих чоловіків (1959, 1966 та 1973 років народження) виявили у житловому будинку в смт Велика Лепетиха. Попередня причина смерті – отруєння чадним газом, обставини трагедії з'ясовують правоохоронні органи.

За матеріалами ГУ ДСНС України у Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон