Приморські дороги стали небезпечні...

Двоє загинули, ще шестеро в лікарні. Такий наслідок ДТП за участю транзитного транспорту на автотрасі Херсон - Генічеськ.

Тут водій "Хонди" не впорався із керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху і протаранив "Опель", на якому з відпочинку біля моря поверталася родина мешканців Дніпра.

Унаслідок зіткнення не вдалося врятувати 35-річну жінку та 12-річного хлопчика - дружину та сина власника "Опеля".

Сам він опинився в лікарні із черепно-мозковою травмою та забоєм хребця. Шпиталізовано ще п'ятьох пасажирів з обох машин.

У Херсонському обласному територіальному Центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що на місці дорожньої трагедії працювали одразу три екіпажі "швидких" та й очевидці-автолюбителі не залишилися осторонь.

Вони одразу кинулися витягати постраждалих з понівечених машин та надавати їм невідкладну допомогу, використовуючи власні аптечки.

У розпал курортного сезону, коли траси на півдні України переповнені транспортом відпочивальників, кількість таких аварій щороку різко збільшується. Через це за ними й закріпилася похмура назва "дороги смерті".

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон