Херсонські оперативники затримали псевдо-міліціонерів, які скоїли грабіж

Представившись співробітниками міліції, троє зловмисників безперешкодно проникли до квартири херсонця і забрали дорогий планшет і мобільний телефон. На розшук зухвалих злодії оперативникам Комсомольського райвідділу міліції УМВС України в Херсонській області знадобилася лише доба копіткої роботи.

Потерпілий розповів, що на світанку прокинувся від дзвінка у вхідні двері. Незнайомці за дверима представилися працівниками міліції і сказали, що розшукують бандита на ім'я Сергій. Господар відповів, що у його квартирі не проживає такий чоловік. Незнайомці наказали відчинити двері, щоб вони особисто перевірили. Не спитавши ні посвідчень, ні посад, ні прізвищ псевдо-правоохоронців, чоловік відкрив двері. Щойно він це зробив, як його вдарили кулаком по обличчю. Поки один зі зловмисників тримав потерпілого, двоє інших обшукували квартиру. Забравши планшет і мобільний телефон, незнайомці втекли.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. Заявник детально описав міліціонерам прикмети зловмисників, адже вони були без масок. Під підозру потрапили троє жителів мікрорайону «Корабел», які мають судимості за скоєння майнових злочинів. Оперативники виявили молодиків наступного дня за місцем їх проживання. Потерпілий упізнав зловмисників. Виявилось, що одразу після скоєння злочину вони продали мобільний телефон заявника на ринку і поїхали до м.Одеса. Там вони продали планшет і на виручені гроші розважались у барах. Після чого повернулись додому, де потрапили прямо «в руки» оперативників. Наразі міліціонери вилучили мобільний потерпілого у перекупника. Двоє зловмисників заарештовані.

До ЄРДР внесені відомості кримінального провадження за ознаками кримінального правопорушення за ч.3 ст.186 Кримінального кодексу України «Грабіж». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 4 до 8 років.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон