До уваги учасників дорожнього руху!

Державтоінспекція нагадує водіям про необхідність бути уважними та обережними під час керування транспортними засобами в умовах снігу та ожеледиці, повідомляє прес-служба УДАІ УМВС в Херсонській області.
Застосовуйте безпечні методи керування транспортними засобами: відмовтесь від ризикованих маневрувань, для зупинки авто – знижуйте швидкість повільно, дотримуйтесь безпечної дистанції та користуйтесь пасками безпеки. Під час ускладнення погодних умов, по можливості, утримайтесь від поїздок.

Шановні педагоги та батьки школярів!

Зважаючи на те, що майже в усіх областях України спостерігається значне ускладнення погодних умов, ДАІ радить відкласти раніше заплановані під час весняних шкільних канікул поїздки на екскурсії, різноманітні змагання тощо.
Щодня нагадуйте дітям правила безпечної поведінки на дорозі.

Шановні пішоходи!

Пам'ятайте, що для зупинки транспортного засобу на слизькій дорозі, водієві потрібно значно більше часу, тому перетинати проїзну частину треба тільки тоді, коли ви впевнились у власній безпеці.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон