Суд скасував незаконне рішення Херсонської міської ради

Херсонською міжрайонною природоохоронною прокуратурою проведено перевірку додержання вимог земельного законодавства на території парку ім. Ленінського комсомолу.В її ході контролюючим органом виявлені факти самовільного будівництва та зайняття земельних ділянок під розміщення кафе. Також, встановлено, що Херсонська міська рада без проведення земельних торгів надала дозвіл на розробку проекту землеустрою приватному підприємцю під самовільно побудованими спорудами, повідомляє прес-служба Херсонської обласної прокуратури з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері.

Прокуратурою заявлено позов про скасування незаконного рішення Херсонської міської ради, але Окружний адміністративний суд Херсонської області відмовив у його задоволенні.

Проявляючи принциповість у боротьбі з порушеннями земельного законодавства, Херсонська міжрайонна прокуратурою з нагляду за додержанням законів у природоохоронній сфері внесла апеляційну скаргу на рішення Господарського суду. Одеський апеляційний адміністративний суд задовольнив апеляцію прокуратури та скасував незаконне рішення Херсонської міської ради.

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон