На Херсонщині затримано наркомана, на рахунку якого 25 фактів крадіжок

Зловмисник скоював крадіжки з продуктових та магазинів будматеріалів. Він розбивав вікно, забирав продукти харчування, цигарки, алкоголь, гроші з каси. А з будівельних магазинів викрадав електроінструменти.

Після затримання суд обрав йому міру запобіжного заходу – особисте зобов'язання. Але це не зупинило зловмисника і він продовжував скоювати крадіжки.

Вдруге його затримали опівночі на місці скоєння злочину. Це стало можливим завдяки збільшенню піших патрулів на вулицях міста Каховка. Під час особистого огляду у злочинця вилучили ломик та ліхтарик. Чоловік наркозалежний, раніше судимий за скоєння майнових злочинів.

Зловмисник заарештований та знаходиться в СІЗО, про це повідомив начальник Каховського райвідділу міліції Віталій Немерець. Відкриті кримінальні провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Прес-служба УМВС України
в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон