Жінка загинула під колесами прокурорської машини на Херсонщині

На автотрасі Херсон-Генічеськ біля міста Таврійська «Хонда» під управлінням прокурора відділу обласної прокуратури Олександра М. збила жінку похилого віку просто в зоні пішохідного переходу.

60-річна пенсіонерка отримала смертельні травми, і за якихось двадцять хвилин померла у машині «швидкої допомоги» дорогою до лікарні. Як повідомив «Голосу України» виконувач обов'язків прокурора Херсонщини Сергій Попов, за фактом порушення правил дорожнього руху із тяжкими наслідками інформацію уже внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Триває і службове розслідування.

За попередніми даними, прокурор був тверезим. Аварія сталася у позаслужбовий час, коли Олександр М. повертався із дружиною та дитиною від поїздки до батьків у селі. Водій «Хонди акорд» стверджує, що загибла зненацька вийшла з-за мікроавтобусу, і він побачив її вже тоді, коли вона вже була поруч із капотом. Тож вчасно загальмувати він просто не встиг. Але слідство ще перевірятиме цю версію.

Голос України

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон