На Херсонщині нетверезий чоловік поранив свого роботодавця

Причиною скоєння злочину стало те, що зловмисника не влаштовувала заробітна платня. Щоб помститися своєму роботодавцю, найманий робітник вдарив чоловіка ножем у грудну клітину.

До Цюрупинського райвідділу міліції надійшло повідомлення, що у с.Великі Копані поранено чоловіка. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Пораненим виявився 56-річний місцевий житель. У нього діагностували проникаюче ножове поранення грудної клітини. Чоловіка доставили до лікарні. Стан його здоров'я тяжкий.

Працівники міліції опитали інших робітників. З'ясувалося, що потерпілого вдарив ножем 36-річний неодноразово судимий найманий робітник. Після скоєння злочину він втік. За допомогою службової собаки працівники міліції розшукали підозрюваного. Приблизно за кілометр від села він спав у кущах.

Попередня правова кваліфікація кримінального правопорушення за ч.1 ст.15 Кримінального кодексу України "Замах на злочин" та ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України "Умисне вбивство". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Сектор зв'язків з громадськістю
УМВС України в Херсонській області

© 2008 - 2024 Інформаційне агентство "Херсонці". Всі права захищені.
Використання матеріалів ІА "Херсонці" може здійснюватись лише при наявності "активного гіперпосилання" на "Херсонці", а також на сам матеріал.
Редакція може не поділяти думку авторів і не несе відповідальність за достовірність інформації.
email: khersonci08@gmail.com, контактиархівТеатр Куліша - Херсон